Technoid.se

Om det finns artificiell intelligens så måste det finnas artificiell idioti.

Wednesday, January 27, 2010

Ännu mera snö

I år verkar vi få en rejäl vinter (sedan det först började snöa så har det inte vart snöfritt en enda dag), idag damp det i snabb takt ner 15-20 cm snö.

När jag kom hem så tog det runt en halvtimma att skotta bort snöhögen på min parkeringsplats, när jag sedan (efter att skottat rent utanför dörren) kom tillbaka för att ställa in skyffeln i tvättstugan igen så var det redan 2-3 cm på bilen igen…

posted by Technoid at 19:25  

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress

Min blog använder cookies (0% socker, 100% digitala), tryck ok om du inte är rädd för kakmonstret Mer info

Som de flesta siter på nätet så använder den här sk kakfiler dvs cookies, och enligt eu lag från 2002 måste jag varna att min site använder dem (och sparar en eller flera på din dator! ). för mer info rekomenderar jag wikipedias artikel som är bättre på at beskriva det än jag https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka. Eu lagen är ett lysande exemple på töntiga datalagar där det är uppenbart att lagmakarna inte riktigt begrep vad deras tekniska experter försökte förklara för dem. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng