Technoid.se

Om det finns artificiell intelligens så måste det finnas artificiell idioti.

Friday, March 2, 2018

Du ska inte ha nån glass…

Jag har noterat att glassbilen har väldigt bråttom…

Den stannar oftast mindre än 5 minuter per hållplats, hur sugen jag än är så hinner jag inte ner innan den har bränt gummi och fortsatt till nästa stopp..

Hur kan det vara ekonomiskt för glassbolaget?

Förra veckan så var jag på väg hem från jobbet och blev ståendes babblande på telefonen när Glassbilen stannar 20 meter framför mig och chauffören hoppar ut…

BINGO! Här ska köpas glass! Avslutar samtalet och halvjoggar mot glassbilen som en beroende som fått syn på sin langare…

Chauffören går ett varv runt bilen stirrar rakt igenom mig hoppar in och bränner iväg…

Men va i hela….

 

Tydligen så ska jag inte ha nån glass

posted by Technoid at 23:28  

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress

Min blog använder cookies (0% socker, 100% digitala), tryck ok om du inte är rädd för kakmonstret Mer info

Som de flesta siter på nätet så använder den här sk kakfiler dvs cookies, och enligt eu lag från 2002 måste jag varna att min site använder dem (och sparar en eller flera på din dator! ). för mer info rekomenderar jag wikipedias artikel som är bättre på at beskriva det än jag https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka. Eu lagen är ett lysande exemple på töntiga datalagar där det är uppenbart att lagmakarna inte riktigt begrep vad deras tekniska experter försökte förklara för dem. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close