Technoid.se

Om det finns artificiell intelligens så måste det finnas artificiell idioti.

Saturday, January 14, 2012

G.I.Joke

På förra årets Strängnäs marknad så köpte jag några skitbilliga blu-ray filmer (3 för 100) och rotade fram Ironman 1 & 2  men att hitta en sista var värre, till slut så föll valet på G.I.Joe.

Resten av filmerna på bluray som intresserade mig inte men G.I.Joe var jag nyfiken på, jag har aldrig sett den tecknade tv serien men läst crossover tillfällena med Transformers (båda ägs av Hasbro) så G.I.Joe filmen blev det. sedan låg filmen på hyllan™ i flera månader och nu när jag hade tråkigt så såg jag på den. jag hade ett vagt minne av att min bror varnat mig om “…den är skitdålig brorsan” och det är en ganska bra sammanfattning.  Jag tyckte att Hasbros andra franchise,Transformers fått lida på film men det är inget mot hur otroligt dåligt resultatet av G.I.joe  filmen är. Filmen är nästan 110% klyschor.

Sedan upptäckte jag nått ännu värre, det kommer en uppföljare: G.I. Joe: Retaliation

posted by Technoid at 23:52  

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress

Min blog använder cookies (0% socker, 100% digitala), tryck ok om du inte är rädd för kakmonstret Mer info

Som de flesta siter på nätet så använder den här sk kakfiler dvs cookies, och enligt eu lag från 2002 måste jag varna att min site använder dem (och sparar en eller flera på din dator! ). för mer info rekomenderar jag wikipedias artikel som är bättre på at beskriva det än jag https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka. Eu lagen är ett lysande exemple på töntiga datalagar där det är uppenbart att lagmakarna inte riktigt begrep vad deras tekniska experter försökte förklara för dem. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng