Technoid.se

Om det finns artificiell intelligens så måste det finnas artificiell idioti.

Thursday, November 10, 2005

På uppdrag från UFF

Någon gång under förra månaden så bröt sig någon eller några in i mitt förråd.

Min granne flyttade ut förra månaden och det förrådet blev ståendes olåst.

Så beväpnad med en enkel skruvmejsel så forcerade tjuvarna den enkla nät väggen mellan förråden.

Dom stal en trasig Stereo förstärkare jag inte kunnat förmå mig att slänga och tillhörande högtalare. En stereo som min far ropade in på auktion för 40 spänn för ca 15 år sedan.

Dom tog också ett par sopsäckar med gamla kläder, tomma leksakslådor och annat skräp.

Tillsist plockade också med sig 3 tomma bensindunkar av plast.

Inbrottet var enkelt eftersom att Min hyresvärd inte bryr sig om att stölderna pågår.

Låset på ytterdörren är till Cykelförrådet som man måste gå igenom innan man når förrådet är inte skyddat och man kan enkelt trycka undan låskolvarna med en skruvmejsel eller ett kreditkort och gå in.

Inuti Cykelförrådet ser det ut som det är uppsamlingslager för slaktade cyklar och trasiga mopeder med mera (folk ställer ofta gamla möbler där).

När jag flyttade in ställde jag själv min cykel där (låst med 3 lås varav ett genom en av balkarna i huset) en månad senare blev den stulen under Julhelgen.

Dörren till förrådet är aldrig låst. Det finns ett lås på den men ingen verkar bry sig om att låsa den. Varje gång jag besöker förrådet är den upplåst och jag låser den när jag går.

Det är därför jag inte ställde något som jag trodde hade något värde i förrådet.

Men jag hade helt klart fel, någon idiot stal ju mina gamla avlagda kläder.

posted by Technoid at 0:00  

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress

Min blog använder cookies (0% socker, 100% digitala), tryck ok om du inte är rädd för kakmonstret Mer info

Som de flesta siter på nätet så använder den här sk kakfiler dvs cookies, och enligt eu lag från 2002 måste jag varna att min site använder dem (och sparar en eller flera på din dator! ). för mer info rekomenderar jag wikipedias artikel som är bättre på at beskriva det än jag https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka. Eu lagen är ett lysande exemple på töntiga datalagar där det är uppenbart att lagmakarna inte riktigt begrep vad deras tekniska experter försökte förklara för dem. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng