Technoid.se

Om det finns artificiell intelligens så måste det finnas artificiell idioti.

Tuesday, September 9, 2008

Ralla M-Räls

Det här var layouten som han jag köpte set’et av hade byggt.

Det här var mitt första försöka att rekonstruera det:

Och det här är det tredje:

Växeln längst ner till vänster är en planerad andra bana som jag håller på att layouta i Raily 4.

Jag har också skaffat ett klassiskt Orange sj lok och några vagnar.

posted by Technoid at 18:35  

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress

Min blog använder cookies (0% socker, 100% digitala), tryck ok om du inte är rädd för kakmonstret Mer info

Som de flesta siter på nätet så använder den här sk kakfiler dvs cookies, och enligt eu lag från 2002 måste jag varna att min site använder dem (och sparar en eller flera på din dator! ). för mer info rekomenderar jag wikipedias artikel som är bättre på at beskriva det än jag https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka. Eu lagen är ett lysande exemple på töntiga datalagar där det är uppenbart att lagmakarna inte riktigt begrep vad deras tekniska experter försökte förklara för dem. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng